Børnegrupper

Børnehaven er normeret til 60 børn men modtager i perioder flere børn. Børnene er fordelt på tre stuer: Bamserne, kyllingerne og ællingerne.

Der er fast personale tilknyttet de enkelte stuer. Her har børnene deres hjemmebase.

Hjemmebasen er af stor betydning, når et nyt barn skal starte i børnehaven og personalet arbejder bevidst for, at barnet skal føle sig trygt her. Her spiser man sin mad, holder fødselsdag sammen og tager på fælles teaterture.

Ellers er børnehaven funktionsopdelt, hvilket i praksis betyder, at bestemte lege/aktiviteter er samles på et sted - eksempelvis i maleværkstedet, træværkstedet, dukkekrogen, legohjørnet eller tegnekrogen. Her samles børnene på tværs af stuerne til interessebetonede aktiviteter.