Ferie

På denne side kan der findes information omkring hvornår børnehaven Blokhusvejen har ferielukket.

Sommerferie

Børnehaven har ferielukket i uge 29, 30 og 31. Såfremt I har behov for pasning, vil dette finde sted i anden institution i tidligere Pandrup Kommune.

Tidspunktet for hvornår dit barn holder sommerferie, skal meddeles til den centrale pladsanvisning senest 1. April. Dette bedes overholdt, da børnehaven først herefter kan tilrettelægge personalets ferie.

Juleferie, Kristimimmelfart og Grundlovsdag

Mellem jul og nytår (inklusiv d. 24) og dagen efter Kr. Himmelfartsdag er børnehaven lukket, men har I behov for pasning, vil dette finde sted i en af institutionerne i tidligere Pandrup kommune.

Grundlovsdag er børnehaven lukket og denne dag tilbydes ikke pasning i anden institution.

Skoleferier

Ved alle skolefridage vil der ligeledes være opslag i børnehaven, hvor vi beder jer give besked om ferie/fridage.

Personale

Dette for at personalet kan afvikle ferie/afspadseringsdage når der er færrest børn, således at det påvirker jeres børns hverdag mindst muligt.