Legetøj

Praktisk information vedrørende legetøj.

Eget legetøj

Såfremt legetøj medbringes i børnehaven, sker dette på eget ansvar, og barnet må selv holde styr på sine ting. Er noget blevet væk må forældre og barn sammen lede efter tingen.
Det er bestemt ikke nødvendigt at medbringe eget legetøj, men vi oplever at nogle børn finder det trygt at have en ting med hjemmefra. Vi henstiller til, at der kun medbringes en enkelt "ikke for stor" ting.

Forbud

Kamera herunder Nintendo med kamera, sværd/knive af hårdt materiale, musik CD og computerspil.

Samleobjekter som eksempelvis brevpapir, glansbilleder, frimærker, pokemonkort og andet som kan byttes med.

Børnene i denne alder magter endnu ikke at administrere disse bytterier, og det kan give mange konflikter børnene imellem.

Gode vaner

Vi vægter at give børnene gode vaner, således at de lærer at passe på egne og andres ting samt husker at lægge lånte ting på plads.