Dagsrytme

Børnehavens åbningstider er 6.07 til 16.47 (fredag 15.50).

Morgen

Der er tilbud om morgenmad til de børn, der møder inden klokken 7.30. Morgenmad og morgenhygge foregår i all-rummet. Herfra fordeler børnene sig på stuerne til leg og aktiviteter.

Formiddag

Klokken 9.00 samles børn og personale på egen stue for at spise formiddagsmad. De børn, som ikke har formiddagsmad med fortsætter deres aktiviteter/leg.

Efter formiddagsmaden fordeler børn og personale sig igen i forhold til, hvad der rører sig i børnehaven. Inde såvel som ude.

Madpakke

Klokken 11.30 samles børn og personale på stuerne for at spise madpakker. Som udgangspunkt spiser børnene på deres egen stue, men indimellem lave de aftaler med en god ven om enten at gå i byen og spise eller selv invitere en ven på besøg på egen stue.

Legeplads

Legepladsen bliver også brugt om formiddagen, men over middag er alle børn ude. Nogle vil gerne være ude hele eftermiddagen, og andre leger igen inde.

Eftermiddagsmad

Klokken 14.30 spiser vi eftermiddagsmad/frugt. Nogle børne bliver hentet, og andre fortsætter deres leg/aktiviteter til de skal hjem.

Ankomst og afhentning

Vi åbner og lukker i all-rummet. Det er vigtigt, at ankomst og afhentning foregår roligt og hyggeligt.

Det er vigtigt for personalet at vide, at dit barn er kommet/går hjem.

Vi forventer, at barnet rydder op, inden I går hjem.

HUSK at give besked, hvis andre end I forældre henter barnet.