Overgang fra dagpleje

Når børnehaven får besked fra dagplejekontoret, om at et nyt barn skal starte i børnehaven, sender vi et brev ud til jeres barn, hvor vi fortæller, hvilken stue barnet skal gå på, samt inviterer jer på besøg i børnehaven.

Inden start i børnehaven sender vi et velkomstbrev, hvor vi inviterer jeres barn på besøg i børnehaven sammen med jer. I vil her blive præsenteret for personalet på stuen og blive vist rundt i børnehaven.

Efter dette byder vi på en kop kaffe for her at have mulighed for at høre lidt om jeres barn samt fortælle om vores dagligdag.

Samtidig skal vi have udfyldt en blanket med oplysninger om dit barn med blandt andet telefonnummer til hjem og arbejde samt læge.

Er der specielle forhold omkring jeres barn, vil dagplejekontoret sammen med jer tage stilling til hvorledes børnehaven bliver informeret.